Yoga & relax reis

Puglia 30 mei t/m 3 juni

Yoga & relax reis

 

Eind mei staat deze reis naar Puglia gepland. In het uiterste zuiden van Italie verblijven we in een prachtige accommodatie voor maximaal 10 personen. Deze reis staat in het teken van totale ontspanning, ME-time! Dagelijks sluiten we de ochtend af met een heerlijke yin-yogales. Het definitieve programma staat nog niet vast maar naast yoga gaan we natuurlijk de prachtige omgeving verkennen, genieten we van een meditatie wandeling en ondergaan we een digitale detox dag.
Heerlijk genieten van een gezonde maaltijd in de tuin, relax een boekje lezen in de hangmat of onder een oude olijfboom. En vergeet niet de rust en ruimte in de buitenlucht waar we, hopelijk met aangename temperaturen, kunnen genieten van een mooi glas wijn.

17 januari om 20.30 uur is er een informatie bijeenkomst bij NEXT LEVEL healthclub aan de Corridor 84 te Zeewolde. Gelieve je van te voren aan te melden voor deze bijeenkomst via info@travelinmind.nl.

Wil je zeker zijn van een plekje op deze fantastische reis? Geef je dan alvast op via bovenstaand email adres.

 

 

Wat is inbegrepen?

 

– 5 dagen/4 nachten verblijf in 10 persoons villa
– Yogalessen incl.materiaal
– Ontbijt en 4 x lunch & diner & drankjes in villa
– Transfer vanaf luchthaven
– Vervoer ter plaatse

 

Wat is niet inbegrepen?

– Vliegticket AMS – BARI
– 1 x lunch en diner op andere locatie
– Verzekeringen
– Persoonlijke uitgave

 

Prijs per persoon

€ 749,00

 

Afbeeldingen bron Novasol

Vliegticket

De vlucht AMS-BARI is niet inbegrepen in de reissom. Op dit momemt wordt nog onderzocht of we kiezen voor een individuele vlucht of een groepsvlucht. Hierover meer informatie op de info avond op 17 januari. Houd rekening met een ticketprijs vanaf 170/180,00 per persoon.