Body & Mind

Digitale Detox

Wie is er nog wel eens zonder zijn mobiel of latop? Onze sociale leven hangt voor een groot deel af van social media. Uit onderzoek is gebleken dat we oprecht gelukkiger worden wanneer we weer ècht contact met elkaar maken. Een digitale detox reis organiseren wij voor jong en oud. Families, vrienden, groepen maar ook individueel. De kunst van het ‘loslaten’ begint natuurlijk bij de reiziger zelf. Wij zorgen voor een omgeving en programma waarin de behoefte aan uw ‘devices’ zoveel mogelijk wordt weggenomen. U zult verstelt staan van de gevolgen van deze reis.

Retreat & Chill

Retreat is het Engelse woord voor ‘je terug trekken’. Tijdens een retreat trekken we ons terug van de dagelijkse activiteiten, verplichtingen, afleidingen en gewoontes. Met als doel ruimte creëren om te reflecteren, tot rust te komen en op meerdere fronten de stilte op te zoeken. Geen afleiding van tv, laptop en mobiele telefoon. Geen stress, werk en sociale verplichtingen. De ruimte die we dan creëren hebben we nodig om ons brein zo nu en dan rust te geven. Retreat & Chill is een retreat met yogales, medidatie en zeker ook verdieping, maar er is ook ruimte voor gezelligheid. Wil jij graag op retreat maar wil je het niet meteen heel ‘zwaar’? Hoef je niet persé meteen de gehele duur vegetarisch te eten en vind jij het ook lekker om een wijntje te kunnen drinken? Dan is Retreat & Chill een prima opstap voor jou als beginnende retreater.

Yoga & Mindfulness

Dagelijks je vakantie invullen met een yogales of mindful sessie? Garagandeerd dat je ontspannen terug komt. Of het nu een luxe retreat is of een privé huisje in bijvoorbeeld Toscane of op èèn van de waddeneilanden? Travel in Mind heeft voor iedere gewenste reis een teacher die wij kunnen inhuren. Uw geest verdient zo af en toe totale ontspanning, weg uit de dagelijkse beslommeringen en stress. Een yogales zorgt ervoor dat je leert om vaker in het NU te verblijven. Niet bezig zijn met het verleden of de toekomst. Je lichaam en emotionele brein verkeren al in het NU, nu nog je verstand! Verrijking voor uw lichaam & geest.

Personal Trainer Break

Voor eens en altijd de juiste mindset vinden voor een gezonde lifestyle? Dat kan met een personal trainer break. Gedurende jouw break heb je naast je dagelijkse personal trainings sessies ook een coachgesprek met je personal trainer. Hoe kun je voorkomen dat je weer terugvalt in je gewoontes en valkuilen. Daarnaast gaan we gezamenlijk inkopen doen en jou leren hoe je gezonde maaltijden kunt bereiden. Na de break ben je in staat om thuis je nieuwe levensstijl te implementeren. Deze break is zowel individueel te boeken als in groepsverband. Verandering begint bij jezelf!

Wellness & Relax

Wellness staat voor je fit voelen, nieuwe energie krijgen en gelukzaligheid. In verschillende landen worden op prachtige lokaties de meest uiteenlopende wellness vakanties aangeboden. Van kuuroord tot detox, van luxe tot eenvoudig. Vind jij het lastig om uit al dit aanbod jouw ideale wellnessvakantie te vinden? Neem dan contact op met Travel in Mind en wij zorgen ervoor dat je alleen nog maar je koffer hoeft in te pakken en heel ‘zen’ op vakantie kunt gaan.

JA IK WIL GRAAG REISADVIES

8 + 13 =