Vakanties

Ski & Snow

Strak geprepareerde pistes, heldere hemel, heerlijke maaltijd op de piste en s’avonds lekker bijkomen bij de openhaard met een een beker warme chocolademelk of nog even naar de après-ski. Dit gevoel herkent de echte skiër wel. Of je nu beginner of gevorderd bent, een huisje of luxe hotel zoekt, Travel in Mind weet als geen ander waar een goede wintersport aan moet voldoen. Ons aanbod varieert van een fully catered-chalet tot huisje op de piste. Van complete pakketreizen inclusief skipas tot op maat samengestelde reizen voor bijvoorbeeld vrienden of bedrijven.

On the Road

Een fly & drive geeft niet alleen heel veel vrijheid maar je ziet zoveel meer tijdens je vakantie. Een autorondreis kun je combineren met cultuur & gastronomie maar ook met strand & rust. In veel continenten is de infrastructuur goed en veilig. Europa heeft ook zoveel mooie plekken te bieden als het gaat om een autorondreis. Denk aan de prachtige natuur van Scandinavië waar al vele routes voor u zijn uitgestippeld langs de meest indrukwekkende uitzichtpunten. Eilanden als Sardinië, Corsica en Sicilië bieden de perfecte combinatie tussen cultuur en strand. En wat dacht u van de binnenlanden van Portugal? Overnachten in een traditionele pousada levert u gegarandeerd een onvergetelijke vakantie op.

Holiday’s & More

Uw welverdiende vakantie moet natuurlijk in alle opzichten perfect zijn. Of dit nu een mobile home op een camping is of twee weken in een luxe resort in Turkije, Travel in Mind zoekt uw ideale vakantie uit. Wij stellen uw reis samen aan de hand van uw budget en wensen. Vanwege ons grote aanbod en kennis die we in huis hebben zijn wij in staat om voor u de beste deals te sluiten. Wij denken ook aan de wensen van uw reisgezelschap, tenslotte wilt u allemaal genieten tijdens uw vakantie. Uw vakantie kan per eigen vervoer, vliegtuig, trein of bus. Travel in Mind komt graag bij u langs en luistert naar uw wensen. Niets is leuker dan het uitkijken naar uw vakantie.

City to Go

Een city trip is de gelegeheid om even een paar dagen van een hele andere cultuur te genieten. Flaneren door de winkelstraat, bezoeken van musea, historische gebouwen en genieten van een totaal andere keuken. Je krijgt zoveel energie en indrukken van een stedentrip dat een paar dagen je al het gevoel geeft van een complete vakantie. Naast de populaire steden als Rome, Parijs en New York is het bezoeken van een kleinere stad vaak ook de moeite waard. Minder toerisme betekent toch minder langer wachtrijen en vaak aantrekkelijke tarieven. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan de steden Cagliari (Sardinië) of Luzern in Zwitserland. Deze laatste kun je fantastisch combineren met de prachtige treinreis de Bernina Express vanaf Chur. Een beleving op zich!

Explore the World

Wilt u graag een verre reis maken? Ook dat kan bij Travel in Mind! Een camperreis naar de USA, Canada of misschien wel naar Australie. Travel in Mind werkt samen met de beste specialisten in ieder continent. Uw reis bijzonder maken door bijvoorbeeld bij locals te gaan eten in Japan of op privé safari in Zuid Afrika? Dan is het toch fijn als zaken goed zijn geregeld en u niet voor verrassingen komt te staan. Wij regelen niet alleen uw reis, vervoer en excursies maar denken ook met u mee als het gaat om vaccinaties, visa en regels in andere landen. Heerlijk toch….om te weten dat u zorgeloos op vakantie kunt gaan?

Ja ik wil graag reisadvies

7 + 15 =