Groepsreizen

Friends & Fun

Samen met je vrienden een onvergetelijke reis boeken? Dat kan ook bij Travel in Mind. Uiteraard bepaalt u zelf de bestemming en het budget. Wij gaan vervolgens op zoek naar een geschikte accomodatie. Denk hierbij niet alleen aan een wintersportreis maar bekijk ook de mogelijkheden ‘out of the box’.  Ga met je vrienden husky rijden in Lapland of leer surfen in Frankrijk. Je kunt ook kiezen voor èèn van onze andere thema’s die wij aanbieden in ons aanbod zoals digitale detox of een actieve vakantie.

Ski & Snowboarden

Met een groep op wintersport dat is bijna altijd gegarandeerd succes. Iedereen kan zijn eigen koers varen, al skiënd of op de snowboard. Aan het einde van de dag ontmoet je elkaar bij de après-ski of de wellness van het hotel. Heerlijk actief genieten in de buitenlucht geeft iedereen voldoende energie en plezier om uw groepsreis te doen slagen. Bent u bekend met een catered-chalet? U verblijft in een prachtig chalet voorzien van alle comfort en de chalet staf verzorgt uw maaltijden en een schoon huis. Op tijd boeken geeft u ook nog het voordeel dat u dit nog tegen een zeer gunstig tarief kunt realiseren.

Theme Together

Stel je eens voor…..een schilderachtig tafereel; Toscaanse heuvellandschap, mooie prachtig gedekte tafel en een ondergaande zon. Samen met uw gezelschap beleeft u de intense smaken van de Italiaanse keuken tijdens een kook workshop. Of gaat u liever met een huurauto door de prachtige natuur van Zuid-Afrika langs de diverse wijnhuizen die dit land te bieden heeft? Welke thema u ook wenst, Travel in Mind stelt uw reis met aandacht samen. Wij hebben een ruime keuze aan boutique hotels en prachtige villa’s in ons assortiment.

Yoga & Mindfulness

Travel in Mind heeft een eigen netwerk aan professionele yogadocenten, maar ook mindfulness coaches. Dit geeft ons de mogelijkheid om flexibel onze eigen reizen samen te stellen en onze eigen teachers in te zetten. Ook zijn we in staat om het dagprogramma geheel naar eigen wens in te richten. Liever yoga in de avond en s’morgens een individueel programma inplannen? Dat bedoelen wij nou met Travel in Mind. Yoga heeft haar populariteit mede te danken aan de 24/7 maatschappij waarin we leven. Yoga & Mindfulness biedt ons de mogelijkheid om te leven in de kracht van het NU; ons even niet laten manipuleren door ons brein. Ervaar hoe stress reducerend een yoga & mindfulness reis voor jou kan zijn.

JA IK WIL GRAAG REISADVIES

7 + 7 =