Wie is er nog wel eens zonder zijn mobiel of laptop? Onze sociale leven hangt voor een groot deel af van social media. Uit onderzoek is gebleken dat we oprecht gelukkiger worden wanneer we weer ècht contact met elkaar maken. Een digitale detox reis organiseren wij voor jong en oud. Families, vrienden, groepen maar ook individueel. De kunst van het ‘loslaten’ begint natuurlijk bij de reiziger zelf. Wij zorgen voor een omgeving en programma waarin de behoefte aan uw ‘devices’ zoveel mogelijk wordt weggenomen. U zult verstelt staan van de gevolgen van deze digitale detox vakantie. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

OFFLINE ZIJN WORDT DE NIEUWE LUXE

Een greep uit ons aanbod

Umbrie Italie

Een digitale detox vereist nogal wat van jezelf. Je zult je moeten losmaken van de prikkels van je smartphone. Kies voor een verblijf in het design hotel Eremito in Umbrie en de omgeving zal je behoefte aan WIFI meteen doen vergeten. Dit prachtige hotel, een voormalig klooster, zal al je zintuigen opnieuw doen prikkelen. Er zijn alleen één persoons kamers en de prijs is inclusief (vegetarisch) volpension. Je zult hier leren hoe het is om echt helemaal niets te doen. Geen internet, eten in stilte, verblijven in ’the middle of nowhere’. Een ongelooflijke verrijking voor iedereen die simpelweg niet meer weet hoe het is om niets te doen en even weg wil zijn van de constante prikkels die we krijgen vandaag de dag.

Rondo Andalusie

Deze prachtige gerestaureerde boerderij in het nog mooiere Andalusië biedt aan 12 personen de ideale huisvesting voor een groep vrienden, familie of collega’s. Tijdens uw verblijf stellen wij het digitale detox programma voor u op maat samen. Zowel aan het interieur als het exterieur is zoveel aandacht besteed dat u uw ogen en tijd liever besteed aan het genieten van de omgeving dan aan uw smartphone. Volop genieten van de wonderschone natuur die deze omgeving biedt. Uiteraard mag u de Andalusische gastronomie niet missen.

Canava villa Santorini

Op het prachtige Santorini vindt u deze 16 persoons vlla. Een lust voor het oog, pure beleving! Deze van oorsprong oude wijnmakerij is omgebouwd tot villa’s waarbij de traditionele authenticiteit behouden is gebleven. Krijgt u het al benauwd bij het idee dat u geen gebruik kunt maken van uw smartphone of laptop? Geen zorgen! Een goed gesprek, een gezelschapsspel of samen koken……..er gaat een nieuwe wereld voor u open. Het eiland Santorini is zonder twijfel het meest bijzondere van de Griekse eilanden. Santorini, is het zuidelijkste eiland van de Cycladen. Veel mensen bezoeken dit eiland vanwege de betoverende zonsondergang.

 

10% korting!

Interesse in een digitale detox vakantie? Laat jezelf, je gezin, collega’s of vrienden verrassen en ervaar de rust en vrijheid die je gaat beleven. Voor een boeking op maat ontvang je nu 10% korting!

Ja, ik heb interesse!