Bedrijfsreizen

Digitale Detox

Werknemers besteden flink veel tijd per dag aan hun mobiele telefoons, internet en social media. Dit zorgt voor veel inefficiënte werkuren voor een bedrijf. Dit is nu eenmaal onomkeerbaar maar inzichten en bewustwording creëren bij uw werknemers is zeker nog wel haalbaar. Tijdens een digitale detox reis gaan we natuurlijk ook niet als politieagenten ieders gebruik controleren. We gaan uit van de wil en ‘effort’ van iedere deelnemer. Tijdens de reis leren we meer mindfull te zijn door afstand te doen van onze ‘devices’.  Wat gebeurt er nou eigenlijk als je een dag niet op je mobiel of laptop bent geweest? Hoe kun je je leven zo inrichten dat je hier wat vaker afstand van neemt en toch goed bereikbaar bent? Zeker weten dat deze inzichten leiden tot betere communicatie en sociale contacten.

Incentive & Inspiration

Wilt u uw team (of deel ervan) belonen voor hun behaalde targets? Investeer dan in een leuke reis. Samen een unieke onvergetelijke reis beleven levert u als bedrijf zoveel meer op. Het is goed voor de teamspirit en uw medewerkers voelen zich veel meer gewaardeerd dan bij het krijgen van een financiële vergoeding. De herinnering aan de reis zal blijvend zijn in tegenstelling tot een gift. U kunt de reis uiteraard combineren met een leuke training ter plaatse of bezoek aan een binnen- of buitenlandse leverancier.

Business & Meetings

Wanneer u op zakenreis gaat wilt u maar 1 ding: En dat is dat u geen omkijken heeft naar uw reis en alles van parkeren op Schiphol tot speciale dieetwensen in uw hotel is geregeld. Travel in Mind heeft aandacht voor zowel de individuele zakenreiziger als de groeps zakenreizigers. Een vergaderruimte huren of de beste doorvlieg route voor uw aansluitende bestemming? Travel in Mind staat voor aandacht en zorgvuldigheid. Wij komen graag langs bij u op kantoor om de zaken eens rustig door te nemen. You only have to focus on business…….

Coach & Motivation

Voor uw medewerkers of leidinggevende een reis organiseren met een bepaald doel heeft meer effect op uw bedrijfsvoering dan u wellicht verwacht. Millenials zijn onze jongvolwassenen die vaak al jong met een burnout te maken krijgen. Naast hun verantwoordelijke baan ‘moeten’ ze 24/7 bereikbaar zijn voor zowel hun werk als privé zaken. Tijdens een coach reis verzorgen wij een compleet programma afgesteld op uw wensen. We kunnen naast een actieve dagindeling ook coachings sessies met een professionele coach inplannen. Uw medewerkers kunnen de tips & trucs na de reis implementeren in hun werk en dagelijks leven.

Team & Building

Heeft u als bedrijf iets te vieren, of wilt u uw medewerkers belonen? U boekt gegaranderd succes bij het organiseren van een teambuildings reis. De mogelijkheden zijn zo divers dat wij graag bij u langs komen om deze met u te bespreken. Wat dacht u van een leuke stedentrip, of een survival weekend? Uw medewerkers hebben de tijd van hun leven, creëren mooie herinneringen en zullen uw bedrijf niet alleen dankbaar zijn maar zal hun loyaliteit alleen maar toenemen. Wij bouwen aan uw reis en u bouwt aan commitment.

Ja ik wil graag reisadvies

2 + 10 =