Ik kan toch alles zelf via internet boeken, hoor ik u denken………

Sinds juli 2018 is de “Europese Richtlijn pakketreizen” van kracht geworden. Dit betekent dat wanneer u zelf uw reis heeft samengesteld u zelf verantwoordelijk bent. Waarschijnlijk neemt u deze risico’s niet zo serieus en denkt u dat het wel zal loslopen. Maar als u bedenkt dat er vorig jaar zeker 4 luchtvaartmaatschappijen failliet zijn gegaan en er de nodige vulkaanuitbarstingen, bosbranden en aanslagen zijn geweest dan loopt u toch best een risico. Behalve de financiële risico’s zit u toch ook niet te wachten op de administratieve rompslomp?

Boeken via Travel in Mind heeft veel voordelen. Wij besparen u uren zoekwerk op internet en werken samen met betrouwbare partners. Uw reis wordt van begin tot einde geregeld en via onze eigen app heeft u gemakkelijk inzicht in uw reisschema. Nu denkt u vast…….daar hangt dan zeker wel een prijskaartje aan vast! Ook dat is niet juist……sterker nog….. door de goede afspraken met onze leveranciers en touroperator tarieven kunnen wij u nog wel eens verrassen.

Als zelfstandig ondernemer is Travel in Mind aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs.
Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471 SGR 3642).
U boekt en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de KvK onder dossiernummer 59901152).

 

Travel in Mind

Aandacht voor u!

BEDRIJVEN & GROEPEN

BOUWSTENEN

Autohuur, accomodatie, excursies of personal coach, laat ons weten wat uw wensen zijn. Wij komen graag bij u langs op kantoor of thuis.

KENNISMAKING & REISVOORSTEL

PERSOONLIJK

Wij investeren graag onze tijd in u en komen langs op afspraak. Uiteraard hopen wij dat u uw reis bij Travel in Mind boekt.

ANVR & SGR AANGESLOTEN

VEILIG

Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt en betaalt aan United Travel.

MAATWERK, ZOALS U DAT WENST

FLEXIBEL

Wij komen bij u langs om uw specifieke wensen te inventariseren. Vervolgens maken wij een advies op maat voor u.

VERZORGDE PAKKETREIZEN

GEMAK

Heeft u zelf een leuke pakketreis gezien of wilt u dat wij er een voor u uitzoeken? Ook dat kan geboekt worden bij Travel in Mind.

REIS & ANNULERING VERZEKERING

VERZEKERD

Er kan voor of tijdens uw reis altijd iets onverwachts gebeuren. Geen zorgen als u goed verzekerd bent.

REISADVIES & ORGANISATOR

EXPERTISE

Travel in Mind heeft de expertise en het netwerk om de juiste mensen en organisaties met elkaar te verbinden. Wel zo handig toch? 

SERVICE

GOEDE BEREIKBAARHEID

Wij zijn bereikbaar van ma t/m vrij van 09.00-18.00 uur. Donderdag avond van 19.00-22.00 uur en zaterdag van 10.00-16.00 uur.