TRAVEL IN MIND

Een reis kun je overal boeken

Een beleving alleen bij Travel in Mind

TRAVEL IN MIND

Een reis kun je overal boeken

Een beleving alleen bij Travel in Mind

About me

Mijn liefde voor reizen is na mijn opleiding en werkzame jaren in de reisbranche altijd gebleven. De afgelopen 25 jaar heb ik mijn ondernemers ‘skils’ ontwikkeld binnen de sportschool van mij en mijn echtgenoot. In deze onderneming heb ik mijn talent voor organiseren, creativiteit en oog voor kwaliteit kunnen vormgeven. Nu is het tijd om al deze elementen te combineren met mijn passie…….reizen! Naast ondernemer ben ik ook yoga docent. Een mooi traject waarin duidelijk is geworden dat veel in het leven gaat om aandacht. Aandacht voor je omgeving, je werk, je vakantie maar ook voor jezelf. Vooral aan dat laatste gaan we helaas vaak voorbij. De constante druk die we ervaren, met name door onze ‘devices’ en social media maakt ons als mens niet altijd leuker. Uit onderzoek is gebleken dat we oprecht gelukkiger worden als we ècht contact met elkaar hebben.

Nu kan ik de wereld in mijn eentje niet veranderen……maar hoop ik wel een bijdrage te kunnen leveren door het aanbieden & organiseren van reizen gerelateerd aan dit thema. Uit ervaring weet ik dat er hele mooie gesprekken ontstaan wanneer we los komen van onze telefoon of wat yoga en mindfulness bijdraagt aan ontspanning. Hoe leuk is dat om eens te ervaren met je gezin, vrienden of collega’s?

In de loop der jaren heb ik een netwerk van mensen om mij heen weten te verzamelen, ik kan deze voor u verbinden in een mooie reis. Naast reizen op maat kunt u ook bij mij terecht voor een volledig verzorgde pakketreis, fly & drive of stedentrip.

Ik beloof u mijn aandacht……

Suzanne de Vos

Building Memories

ONE WHO LIVES SEES MUCH

ONE WHO TRAVELS SEES MORE

 

Continents

Countries

Oceans

Cities

Hebben wij uw aandacht?

foto proof

Uw reis zal u gegarandeerd de mooiste ‘kiekjes’ opleveren. 

met zorg samengesteld

Alles in het leven draait om aandacht.      
Uw hotel, camping, vlucht of excursie.

Z

alles geregeld

Van begin tot einde! Travel in Mind zorgt dat u een onvergetelijke ervaring krijgt.